Doğukent Anaokulu

Belgegeçer : 0(424) 224 56 13
WEB https://dogukentanaokulu.meb.k12.tr
Adres : Doğukent Mahallesi Necip Fazıl Caddesi No 29 Elazığ / Merkez
VİZYON : Doğukent Anaokulunun vizyonu; çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği tercih edilen bir kurum olmaktır
MİSYON : Doğukent Anaokulu Elazığ´ın ilk okulöncesi kurumlarından biri olmanın gururu ile okulöncesi eğitimine aynı başarı ve kararlılıkla devam etmektedir. Doğukent Anaokulu´nda, öğrenciler, bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak edinirler. Çocuklar, özdisiplini ve benlik saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi,gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, doğayı koruyan bireyler olmak üzere eğitim alırlar.
BAŞARILAR :

Saatler : Sabah Grubu 07.20-12.30 Öğlen Grubu 12.40-17.40
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Şehir merkezinden halk otobüsleri ve minibüsler ile okulumuza ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz il merkezine 6 km uzaklıkta bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :